Tekne motoru çalan zanlılar tutuklandı

/ Kaynak: DHA
Tekne motoru çalan zanlılar tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Urla İlçesi'nde tekne motoru çaldıkları iddiasıyla polis tarafından yakalanan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutukladı.

Urla'nın sahil kısmında bulunan bölgede son günlerde tekne motoru hırsızlıklarının artması üzerine polis ekipleri, önlem aldı. Güvenlik kameralarını da inceleyen polis, şüphelilerin kullandıktları aracı ve plakasını belirledi. Yapılan araştırma sonucunda, şüphelilerin aracının Gülbahçe Mahallesi mevkiinde olduğunu belirleyen Urla İlçe Asayiş ekipleri, zanlıları yakalamak için yolda polis arama noktası oluşturdu. Arama noktasında polisin "Dur" ihtarına uymayan şüpheliler, otomobille kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucu polis, araçta bulunan E.K., A.S. ve E.Y.'yi, çaldıkları iki tekne motoru, demir kesme makası ve 3 gram esrar ile yakaladı. Üç şüphelinin, Z.B. ve S.Ç'ye ait tekne motorlarını çaldıkları, ayrıca Seferihisar ilçesinde de ev ve işyeri hırsızlıklarına karıştıklarıda belirlendi. Emniyette suç kayıtları bulunan zanlılar E.K., A.S. ve E.Y. 'hırsızlık' suçundan sevk edildikleri adliyede sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...