Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabük'te arazi kavgası, 13 yaralı var

/ Kaynak: İHA
Karabük'te arazi kavgası, 13 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük'te iki inşaat firması sahipleri arasında arsa anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavga aktı.

İki tarafın yakınlarının da dahil olduğu ve sopaların kullanıldığı kavgada 13 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Tüccarlar İş Merkezi'nde meydana geldi. Karabük'te faaliyet gösteren inşaat firması sahipleri Ekrem K. ile Mahmut S. arasında 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan bir arsa yüzünden anlaşmazlık çıktı. Taraflar aralarında çıkan anlaşmazlığı çözmek için Mahmut S.'nin ofisinde buluştu. İkili arazi yüzünden tartışmaya başladı. İki tarafın yakınlarının da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Sopaların kullanıldığı kavgada Ekrem K. ile yakınları Murat, Behran, Alparslan, Hasan, Mehmet Nuri, Mehmet ve Fatih K. ile Mahmut S. ve yakınları Sebahattin, Cemil, Celal ve Feyyaz S. yaralandı. 
Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karabük Özel Medikar Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...