Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul-Diyarbakır uçağı Sabiha Gökçen'e indi!

/ Kaynak: AA
İstanbul-Diyarbakır uçağı Sabiha Gökçen'e indi!

YAŞAM Haberleri  / AA

Pegasus Havayolları'nın, İstanbul-Diyarbakır seferini yapan tarifeli uçağı, teknik bir arıza nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na indi

Pegasus Havayolları'nın, İstanbul-Diyarbakır seferini yapan tarifeli uçağı, kabin basıncının düşmesine neden olan teknik arıza nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na geri döndü.Edinilen bilgiye göre, Pegasus Havayolları'na ait tarifeli uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Diyarbakır'a gitmek üzere 13.15'te hareket etti.
Uçağın kaptan pilotu, kabin basıncını etkileyen teknik bir arıza yaşandığını tespit etti. Bunun üzerine Ankara üzerindeki uçağın İstanbul'a dönmesi için kontrol kulesinden izin istendi.
Gerekli izinlerin alınmasının ardından Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na sorunsuz inen uçaktaki yolcuların başka bir seferle Diyarbakır'a gönderileceği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...