3 ilde uyuşturucu operasyonu, 20 gözaltı var

/ Kaynak: İHA
3 ilde uyuşturucu operasyonu, 20 gözaltı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat merkezli İstanbul ve Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 46 kişiden 20'si tutuklandı.

Tokat Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde suçları ile mücadele kapsamında operasyon düzenledi. Tokat merkezli İstanbul ve Sivas'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 303,65 gram kubar esrar maddesi, 38 gram satışa hazır vaziyette bonzai maddesi, 8,18 gram esrar maddesi, 223 adet ecstasy hap, 3,97 metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 46 şüpheli hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, nakletmek ve ticaretini yapmak' suçlarından işlem yapıldı. Adli makamlara sevk edilen zanlılardan 20'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

800 ADET METHADONE HAP ELE GEÇİRİLDİ 

Ayrıca Pazar, Turhal ve Niksar ilçelerinde ekili vaziyette ele geçirilen 211 kök dişi Hint kenevir bitkisi imha edildi. Reşadiye ilçesinden geçen D-100 karayolu üzerinde yapılan yol uygulamasında ise İran plakalı bir otobüste yolculuk yapan İran vatandaşının bagajında yapılan aramada eroin maddesi bağımlılarının tedavisinde kullanılan ve kırmızı reçeteye tabi olan ve Türkiye'de dolaşımı, alım satımı yasak olan 800 adet 'methadone' isimli uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...