Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fotoğrafını çektiği zırhlı aracı mezarı oldu

/ Kaynak: İHA
Fotoğrafını çektiği zırhlı aracı mezarı oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Silopi'deki saldırıda 2 arkadaşıyla birlikte şehit olan Hasan Aslan'ın kendisine mezar olan zırhlı aracın içinde fotoğraf çektirip paylaştığı ortaya çıktı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, teröristlerin saldırısı sonucu iki arkadaşıyla birlikte şehit olan Hasan Aslan'ın kendisine mezar olan zırhlı aracın içerisinde fotoğraf çektirip paylaştığı ortaya çıktı. Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerin yaptığı saldırıda 3 polis şehit olmuş, 1 polis yaralanmıştı. Saldırıda şehit olan polislerden 34 yaşındaki Hasan Aslan'ın iki yıl önce bölgeye gelen zırhlı aracın içerisinde hatıra fotoğrafı çektirdiği belirtildi. Aslan'ın, kendisine mezar olan aracın içerisindeki resmini sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü. Aslan'ın, aynı hesapta kapak fotoğrafı olarak da, İstanbul'un fethini temsil eden ve Fetih 1453 filmindeki bir sahnenin resmini kullanması dikkat çekti. Sosyal medya hesabından rabia işaretini paylaşan Aslan'ın çocukları Baran ve Berfin'in isimlerinin 'yağmur' ve 'kar' anlamına geldiği öğrenildi. 
Şehidin baba ocağına getirilecek olan şehidin cenazesi, düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Şehit Aslan'ın cenazesi, Nakıboğlu Camisinde düzenlenen törenle ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta toprağa verileceği bildirildi. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...