Huzur diyarı Urfa

Düzenleyen:
Huzur diyarı Urfa

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi ve Siverek Belediye Başkanı Yılmaz, Genel Yayın Yönetmenimiz Dr. İsmail Kapan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Genel Yayın Yönetmenimiz Dr. İsmail Kapan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Yüz binlerce Suriyeli mülteciyi ağırlamasına rağmen huzur içinde yaşamayı başaran Şanlıurfa’nın kabuğunu kırdığını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi “GAP büyük bir proje, yeni kanallar da devreye alınıyor. Toprak, su ile buluşunca âdeta bereket yağıyor. Haleplibahçe mozaik müzesi ile şehrimiz farklı bir görünüme büründü, şimdi sıra karşısındaki mağaraların ve kale eteklerinin elden geçirilmesine geldi. Mâlum Göbeklitepe ise tarihçilere ezber bozduran bir eser. Bütün dünya onu konuşuyor. Şanlıurfa bir turistin gezip görebileceği en renkli şehir. Tarihi ve mutfağı hayranlık uyandırıcı, yazı da güzel, kışı da güzel” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...