Şiddetli lodos hastanenin çatısını uçurdu

Düzenleyen: / Kaynak: dha
Şiddetli lodos hastanenin çatısını uçurdu

YAŞAM Haberleri  / dha

Bursa'da etkili olan şidetli lodos, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çatısını uçurdu. Acil servis giriş kapısının olduğu yere uçan çatı nedeniyle hastaneye girişler başka bir kapıdan yapılıyor.

Şu sıralar İstanbul'da da çok şiddetli lodos yaşanıyor. Lodos nedeniyle İstanbul'da hava trafiği de etkilendi Bursa'da saatteki hızı yer yer 80 kilometreye ulaşan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesindeki Şevket Yılmaz eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çatısı şiddetli rüzgarın etkisiyle uçtu. Çatılar hastanenin acil servis girişine düştü. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri vatandaşların can güvenliği için hastanenin acile giriş bölümünü kapattı. Hastaneye gelen hasta ve yakınları poliklinik kapısına yönlendirildi. Hastanenin acil girişini kapatan çatı ve izolasyon malzemeleri hastane güvenliği tarafından kaldırıldı. Olay yerine güvenlik amaçlı afad ve UMKE ekibi de sevk edildi. Güvenlik güçleri uçan çatıların yola gelme ihtimalini düşünerek burayı araç ve yaya trafiğine kapattı.

Diğer yandan şiddetli lodos nedeniyle Kayhan Mahallesi'ndeki bir ağaç elektrik direğinin üzerine devrildi. Mahalleye verilen elektrik akımı kesilirken, UEDAŞ ekipleri, arızayı gidermek için çalışma başlattı.

Merkez Yıldırım ilçesi Namazgah Mahallesi'ndeki Namazgah Caddesi üzerinde de bir evin çatısı park halindeki otomobilin üzerine düştü. Yolu kapatan çatı parçalarını vatandaşlar tarafından caddeden temizlendi.

LODOS AHL'DE HAVA TRAFİĞİNİ ETKİLEDİ

İstanbul'da etkisi olan şiddetli lodos nedeniyle hava trafiğinde gecikmeler yaşanıyor. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak uçakların bazıları havada tur atıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak uçaklar iniş hattında uzun kuyruklar oluştururken, bazı uçaklar ise havada tur atmaya başladı.

Öte yandan Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapacak uçaklarda uzun kuyruklar oluşturdu. İniş ve kalkışlarda rötarlar yaşanıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: dha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...