Sokak satıcılarına operasyon, 6 kişi tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sokak satıcılarına operasyon, 6 kişi tutuklandı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin İzmit ve Derince ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 6 kişi tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, son dönemde uyuşturucu kullanım yaşının düşmesi ve kendilerine gelen şikayetler doğrultusunda sokak satıcılarını takibe aldı. İzmit ve Derince’de sokak satıcılarının evlerine düzenlenen operasyonlarda T.D., S.Ü., G.E., E.E., İ.A. ve F.G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 6 kilogram eroin, 700 gram esrar maddesi, 300 adet uyuşturucu hap ve 100 gram sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişi sorgulanmak üzere KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...