Şifayı Van’da buldular

Şifayı Van’da  buldular

YAŞAM Haberleri

Ordu’da üzerine köz düşmesi sonrası vücudunda yüzde 60 oranında yanık oluşan 5 yaşındaki çocuk, Van’da sağlığına kavuştu.

Oyun oynarken fındık kabuğu közünün üzerine düşmesi sonucu vücudunda ileri derecede yanıklar oluşan 5 yaşındaki Ensar Öz, diğer bölgelerdeki yanık merkezlerinde yer olmadığı gerekçesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçakla getirildiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (VEAH) Yanık Merkezi’nde tedavi altına alındı. VEAH Yanık Merkezi Sorumlusu Dr. Fatma Özcan, “Genel durumu çok kötüydü. Hemen ameliyata aldık, sıvı tedavisini uyguladık ve ertesi gün bilinci açıldı. Ailesi hastanın akıbetini merak ediyordu, çünkü kritik bir hastaydı. 75 gündür bizde ve çok sayıda ameliyat geçirdi, açık olan alanlar kapatıldı. Bilinci kapalı olan hastamız şu an konuşuyor, yürüyor, en önemlisi ayaklarının üstüne basabiliyor. Yakında evine kavuşacak” dedi. Anne Olcay Öz de “Allah bir daha böyle bir şey göstermesin ama olursa yine Van’ı seçerim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...