Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ardahan-Artvin karayolu ulaşıma açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ardahan-Artvin karayolu ulaşıma açıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle önceki gün ulaşıma kapanan Ardahan-Artvin karayolu açıldı.

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki geceden itibaren ulaşıma kapanan Ardahan-Artvin karayolunun karla mücadele çalışmalarının ardından açıldığını söyledi.
Yolda yoğun kar yağışının halen devam ettiğini, bu nedenle kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Yıldırım, şunları kaydetti:
"Açtığımız yolda buzlanma, tipi ve kar mevcut. Özellikle Ardahan-Artvin, Posof, Kars ve Göle yollarını kullanacak sürücüleri uyarıyoruz. Bu yollara çıkmadan önce takoz, çekme halatı ve zincir bulundurmalarını istiyoruz. Özellikle zincirsiz yola çıkmak çok büyük bir risk."
Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür de kar ve tipi nedeniyle Posof ilçesinde 49, Damal ilçesinde de 4 köye ulaşımın sağlanamadığını ifade ederek, "Bu yollarımızda karla mücadele aralıksız sürüyor. İlerleyen saatlerde bunların tamamını açmayı planlıyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...