Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaralı 'AT' için 112'yi aradılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yaralı 'AT' için 112'yi aradılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bingöl’de yaralanan at için yetkili birimlere ulaşamayan vatandaşlar, 112 Acil Komuta Merkezi’ni arayarak “yaralı çocuk” ihbarı yaptı. İhbar üzerine olay yerine giden 112 sağlık ekipleri manzara karşısında şoke oldu.

Edinilen bilgilere göre, 112 Acil Komuta Merkezi’ni arayan bir vatandaş, Genç ilçesi YİBO köprüsü mevkiinde yaralı bir çocuk olduğu ihbarında bulundu. Yaralı çocuk için olay yerine giden sağlık ekipleri, bölgede 5-6 yaşlarında yaralı bir at için ihbar yapıldığını öğrendi. Çevredeki vatandaşların “yaralı çocuk yok, at için aradık” demesi 112 sağlık ekiplerini şok etti. Bingöl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne ulaşamadıklarını savunan vatandaşlar, sağlık ekiplerine “Kimselere ulaşamadık, son çare olarak sizleri aradık” dedi. Hayvan sağlığına yönelik faaliyet gösteremediklerini belirten sağlık ekipleri ise olay yerinden ayrıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...