Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaralı sürücü aracı bırakıp kaçtı

Yaralı sürücü aracı bırakıp kaçtı

YAŞAM Haberleri

Antalya’da taşıt yolundan tramvay yoluna çıkan otomobil ile tramvay çarpıştı. Otomobil sürücüsü yaralı şekilde olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerindeki tramvay yolunda meydana geldi. Bilal Y., yönetimindeki tramvayla Meydan istikametinden Doğu Garajı durağına seyir halindeyken iddiaya göre, taşıt yolundan demiryoluna aniden çıkan 34 KD 0200 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle otomobil, demiryolundan çıkan tramvay ile direk arasına sıkıştı. Otomobilden inen hafif yaralı ve kimliği henüz belirlenemeyen sürücü ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Vatman Bilal Y. durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik tedbirleri alarak demiryolunu trafiğe kapattı.
Kazanın ardından kullanılamaz hale gelen otomobil çekiciyle bulunduğu yerden kaldırılırken, tramvayda da ciddi şekilde maddi hasar meydana geldi.
Polis, kaçan sürücü için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...