Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doğuda kar Ege'de deniz keyfi

Düzenleyen:
Doğuda kar Ege'de deniz keyfi

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin birçok bölgesinde kar yağışı etkili olurken Muğla'da bazı vatandaşlar denize girdi

Türkiye'nin birçok bölgesinde kar yağışı etkili olurken deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'da bazı vatandaşlar, denize girdi.

AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 7, deniz suyu sıcaklığı ise 19 derece ölçüldü. Bodrum ilçesinde, bazı vatandaşlar, denize girip sahil kenarında yürürken bazıları da kafelerde yoğunluk oluşturdu.

Bodrum sahilinde denize giren Ferhat Abidinoğlu, diğer bölgelere göre ilçede güzel bir hava olduğunu belirterek "Burası çok güzel bir yer. Hakkını verip, değerini bilelim" dedi.

Denize girenlerden Mustafa Hancı ise Bodrum'u cennet köşesi diye nitelendirdi. Türkiye'nin birçok bölgesinde kar yağışı olmasına rağmen ilçede güneşli havanın etkili olduğunu söyledi. Hancı, "Denize girmek için sabırsızlanıyorum. Yeni yılı da denizde karşılıyoruz" diye konuştu.

Bitez Mahallesi'nde arkadaşıyla balık tutan Mustafa Mumcu, hava güneşli olduğu için balık tutmayı tercih ettiklerini dile getirdi.

Ortakent Yahşi Mahallesi'nde sörf yapanlar, renkli görüntüler oluşturdu. Hava sıcaklığı düşük olmasına rağmen sörf yaptığını anlatan Sezgi Biçe Özener de yeni yıla girmeden sörf yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Hava sıcaklığının 10 derece ölçüldüğü Marmaris ilçesinde ise vatandaşlar, yat limanı, Kordon Caddesi, halk plajı ve Uzunyalı sahilinde yürüyüş yapmayı tercih etti. Bazı kişiler ise sahildeki çay bahçesi ve kafeteryalarda oturarak güneşin tadını çıkardı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...