Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kırklareli kar yağışına teslim

Kırklareli kar yağışına teslim

YAŞAM Haberleri

Kırklareli'nde kar yağışı etkili oluyor. Kar kalınlığı kent merkezinde 4, Bulgaristan'a açılan Dereköy Gümrük Kapısı'nda 6, Kofçaz'da 7, Demirköy'ün belli kesimlerinde 17 santimetreye ulaştı.

Kırklareli Belediyesi kent merkezinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri de Kofçaz ve Demirköy ilçeleri ile Mahyatepe mevkisinde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, soğuk ve yağışlı havanın etkisini arttırdığını bildirdi.
Kar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı her türlü önlemi aldıklarını belirten Kesimoğlu, ekiplerin kent merkezinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
Yeteri kadar tuz stoklarının olduğunu dile getiren Kesimoğlu, ekiplerin 24 saat cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.
Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser de kapalı köy yolunun bulunmadığını, ekiplerin yollarda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Kentte yarın da kar yağışı bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...