İstanbul'da operasyon, banka aracını soyup...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da operasyon, banka aracını soyup...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bağcılar’da bir bankaya ait zırhlı aracı soyan silahlı 3 zanlı, polisin olay yerine gelmesiyle çevredeki bir binaya saklandı.

Soygunculardan 2’sini yakalayan polis, son zanlının yakalanması için operasyonlarını sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre olay, Demirkapı mahallesi Velioğlu caddesi üzerinde meydana geldi. Bir bankaya ait para nakil aracı maskeli silahlı 3 şahıs tarafından soyuldu. Zırhlı araçta bulunan 80 bin TL’yi alan zanlılar, çalıntı olduğu belirlenen bir araçla kaçmaya çalıştı. Polislerin olay yerine gelmesi üzerine fazla uzaklaşamayan zanlılar, aracı terk ederek çevredeki bir binaya saklandı. Binada operasyon düzenleyen ekipler, soygunculardan 2’sini gözaltına aldı. Binayı saran ekipler, son soyguncuyu bulmak için çalışma başlattı. Boşaltılan binaya gaz atan polislerin operasyonu sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...