Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenazeye stat içinde tur attırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cenazeye stat içinde tur attırıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kardemir Karabükspor taraftar derneği olan Maviateş’in kurucusu ve Demir-Çelik emeklisi Celal Gebeş’in vasiyeti üzerine cenazesi, taraftarlar tarafından Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu içerisinde tekbirlerle tur attırıldı.

Uzun süredir rahatsız olan ve geçirdiği kalp ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Maviateş Taraftarlar Derneği kurucularından ve yönetim kurulu üyesi Celal Gebeş (66) için Şirinevler Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Gebeş, sağlığında oğluna ve yakınlarına "Öldüğüm zaman stat içinde tabutumla birlikte tur attırın" diye vasiyet etti. Bunun üzerine Gebeş’in cenazesi Kardemir Karabükspor’un maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadına getirildi. Maviateş Taraftar Derneği Başkanı ve tribün liderleri ile oğlu Olcay Gebeş tarafından, Celal Gebeş’in tabutu stat etrafında tekbirlerle tur attırıldı.Gebeş’in cenazesi daha sonra Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Yurttepe köyü aile mezarlığına defnedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...