AVM’nin asma tavanı çöktü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
AVM’nin asma tavanı çöktü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinin asma tavanının çökmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ceylan-Karavil Park’ta meydana geldi. Burada, alışveriş merkezinin tavanı aniden çökerken, üst kattaki bir kafede çay içen vatandaş alt kattaki vatandaşların üzerine düştü. Olayda, bir kişi yaralandı. Yaralı vatandaş, çağrılan ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Tavanın çöktüğü bölgede başka kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Öte yandan, alışveriş merkezinin güvenlikçileri olayı görüntülemek isteyen gazetecilere izin vermedi. Güvenlikçiler, talimatı yönetimden aldıklarını belirterek, gazetecilerin kameralarıyla içeriye girmelerine izin vermeyip, ısrar etmeleri durumunda zor kullanacaklarını söyleyerek, tehdit etti.

Aynı alışveriş merkezinde 14 Aralık 2014’te de benzer bir olay yaşanırken, asma tavanının bir bölümünün çökmesi sonucu 2’si işçi 3 kişi yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...