Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büfe sahibi kadın, iki soyguncuya tek başına direndi

Düzenleyen:
Büfe sahibi kadın, iki soyguncuya tek başına direndi

YAŞAM Haberleri

Çanakkale’de silahlı iki soyguncu, 300 TL istedikleri büfe sahibi kadının kendilerine karşı koyması üzerine paniğe kapılarak kaçtı. Kaçan şahıslar kaçarken etrafa ateş açarken, soygun girişimi güvenlik kamerasına yansıdı

Çanakkale’de, Balıkesir Caddesi üzerinde bulunan Nur Büfe adlı işletmeye, akşam saat 19.00 sıralarında yüzleri poşu ile kapalı iki kişi girdi. Bir süre büfede dolaşan ve büfede tek başına bir kadının olduğunu gören şüpheliler, kasaya gelerek 300 TL para vermesini istedi. Bu sırada şüphelilerden birisi silah, diğeri de bıçak çıkardı. Büfenin sahibi Nur Yılmaz (40) iki kafadara tepki gösterdi. Soygunculardan birisi, elindeki silahın namlusuna mermi sürdü. Nur Yılmaz buna rağmen iki kişiye karşı koymaya başladı. Paniğe kapılan şüpheliler gerilemeye başlayınca, Yılmaz hamle yapıp büfenin kapısını açtı. Bu sırada kaçmak isteyen bir şüpheliyi yakalamaya çalışan Yılmaz, tutamayınca yüzünden yaraladı. Diğer şüpheli de kapıdan çıkarak kaçtı. Yaya olarak kaçan şüphelilerden birisi, peşlerinden gelen Nur Yılmaz’ı korkutmak için elindeki silahla rastgele ateş etti. İki mermi büfenin yakınlarındaki bir evin camına isabet etti. Şans eseri yaralanan olmadı.
Büfe sahibi Yılmaz, hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Aldıkları eşkal üzerine çevrede arama yapan polis, iki şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan iki kişi, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis ekipleri, soygun girişiminin yaşandığı büfe ile kurşunların isabet ettiği evde inceleme yaptı.
Büfe sahibi Nur Yılmaz’ın eşi Muhsin Yılmaz (42), "Ben yokken girmişler içeriye. 300 TL para istemişler. Birisi silah birisi bıçak çekmiş. Aralarında bir boğuşma yaşanmış. Herhangi bir şey alamamışlar. Miktar olarak 300 TL istemişler. Eşim o an tek başına. İçeride kimse yokmuş. Baya cesaretli. Mücadele etmiş. Hatta bir tanesinin yüzünü yaralamış kaçarken" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...