Ambulansı servis aracına çevirdiler!

Düzenleyen:
Ambulansı servis aracına çevirdiler!

YAŞAM Haberleri

İSTANBUL Polisi, ilginç bir sahtekarlık olayını ortaya çıkardı. Sağlık işleri yapan bir firmanın, ambulansa dönüştürülen bir hasta nakil aracıyla personel taşıdığı belirlendi. Firmanın lisansları iptal edildi.

Polisi harekete geçiren sahtekarlık, sağlık işleri yapan özel bir firmanın ambulansla personel taşıdığı ihbarıyla ortaya çıktı.Verilen bilgi üzerine, İstanbul Emniyeti'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü harekete geçti. Sivil Trafik Büro Amirliği, aracı takibe başladı. Ekipler, sürücünün farklı adreslerden aldığı kişileri ambulansa bindirdiğini belirledi. İhbarın doğru olduğu belirlenince, operasyon hazırlığı yapıldı. Trafik polisleri ambulans, güzergahında pusuya yattı. Aracın görülmesiyle, yeniden takibe başlayan polis, siren lambalarını yakarak giden ambulansı durdurdu. Aracın kapılarını açan ekipler, hasta sedyesinin bulunduğu bölümde 9 kişinin olduğunu gördü. "Suçüstü" yapan ekipler, araç sürücüsün de evrakları istedi.
Ambulansı servis aracına çevirdiler!

AMBULANSA ÇEVİRMİŞLER
Ruhsatı inceleyen ekipler, başka bir sahtekarlığı daha ortaya çıkardı. Özel ambulansın, saat 09.00 ila 17.00 arasında çalışma izni bulunan hasta nakil aracı olduğu belirlendi. Aracın üzerindeki mavi şeritlerin sökülerek,  yerine geçiş üstünlüğü olan ambulanslarda kırmızı şerit yapıştırıldığı anlaşıldı. Trafik ekipleri, araç sürücü ve firma yöneticileri hakkında işlem yaptı. Durum İl Sağlık Müdürlüğü'ne de bildirildi. Para cezası kesilen  firmanın ambulans ve hasta nakil lisansları iptal edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...