Balıkesir'de okullar tatil edildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Balıkesir'de okullar tatil edildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

BALIKESİR'de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilerken, 6 ilçede okullarda eğitime kar tatili verildi.

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü, ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerin mağdur olmaması için, Altıeylül, Karesi, Balya, Dursunbey ve Savaştepe'de, 21 Ocak 2016 Perşembe günü tüm okulların, Gömeç İlçesi'nde, taşımalı eğitim yapan, Hacıoğlu, Kumgedik, Kuyualan, Keremköy, Kubaslar, Dursunlu, Ulubeyler ve Hacıhüseyinler, kırsal mahallelerindeki okulların tatil edildiğini internet sitesinden duyurdu. Hava koşullarına göre internet sitesinin güncelleneceği açıklandı. 
Balıkesir İl AFAD Durum Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da, Balıkesir-Bursa, Balıkesir-İzmir, Balıkesir-Çanakkale gibi ana arter karayolları ile Balıkesir'i ilçelere bağlayan karayollarının açık olduğu, Balıkesir-Dursunbey Karayolu'nda zaman zaman sıkıntılar yaşandığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...