Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

O ilimizde termometreler -33'ü gördü

O ilimizde termometreler -33'ü gördü
Başlık ResmiO ilimizde termometreler -33'ü gördü

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü bu sabah yapılan ölçümlerde Sivas'ın İmranlı ilçesinde hava sıcaklığının sıfırın altında 33 derece olarak kayıtlara geçtiğini açıkladı

Kaydet
|

Sivas'ın İmranlı ilçesinde hava sıcaklığının sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü ve bölgenin Türkiye'nin en soğuk yeri olduğu bildirildi.
Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas'ın İmranlı ilçesinde bu sabah hava sıcaklığı sıfırın altında 33 derece olarak ölçüldü.
Türkiye'nin en soğuk merkezi olan İmranlı ilçesini, hava sıcaklığı sıfırın altında 28 derece olan Giresun'un Alucra ilçesi ile sıfırın altında 27,8 derece olarak ölçülen Bolu merkez takip etti.
Türkiye'nin diğer illerinde yapılan ölçümlerde ise hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ardahan Göle'de 27,2, Bayburt Demirözü'nde 26,7, Konya Seydişehir'de 26,3, Bolu Gerede'de 26,2, Tokat Artova'da 26,1, Sivas Altınyayla'da 25,6, Kayseri Tomarza'da 25,1, Tokat Sulusaray'da 24,5 ve Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 24,5 derece olarak kayıtlara geçti.
Sivas merkezde ise hava sıcaklığı sıfırın altında 17,1 derece olarak ölçüldü.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.