Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O ilimizde termometreler -33'ü gördü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
O ilimizde termometreler -33'ü gördü

YAŞAM Haberleri  / AA

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü bu sabah yapılan ölçümlerde Sivas'ın İmranlı ilçesinde hava sıcaklığının sıfırın altında 33 derece olarak kayıtlara geçtiğini açıkladı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde hava sıcaklığının sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü ve bölgenin Türkiye'nin en soğuk yeri olduğu bildirildi.
Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas'ın İmranlı ilçesinde bu sabah hava sıcaklığı sıfırın altında 33 derece olarak ölçüldü.
Türkiye'nin en soğuk merkezi olan İmranlı ilçesini, hava sıcaklığı sıfırın altında 28 derece olan Giresun'un Alucra ilçesi ile sıfırın altında 27,8 derece olarak ölçülen Bolu merkez takip etti.
Türkiye'nin diğer illerinde yapılan ölçümlerde ise hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ardahan Göle'de 27,2, Bayburt Demirözü'nde 26,7, Konya Seydişehir'de 26,3, Bolu Gerede'de 26,2, Tokat Artova'da 26,1, Sivas Altınyayla'da 25,6, Kayseri Tomarza'da 25,1, Tokat Sulusaray'da 24,5 ve Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 24,5 derece olarak kayıtlara geçti.
Sivas merkezde ise hava sıcaklığı sıfırın altında 17,1 derece olarak ölçüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...