Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emekli polis tartıştığı eşini öldürdü!

Düzenleyen:
Emekli polis tartıştığı eşini öldürdü!

YAŞAM Haberleri

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olan emekli polis, tartıştığı eşini beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.

Olay, bugün gece yarısı Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı 18/A’daki dükkanda meydana geldi. Yaklaşık 6 yıl önce emekli olan Erbil N. (58) ile eşi Müzeyyen N. (55) boşanma aşamasında olduğu için iddiaya göre sık sık tartışıyordu. Müzeyyen N., son zamanlarda evde kalmayıp eşi Erbil N. ile birlikte bir yıl önce açtıkları ev yemekleri dükkanının arkasındaki odada kalıyordu. Erbil N., kapalı olan dükkana gelip eşi Müzeyyen N. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle yine tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine emekli polis Erbil N., 2 çocuğunun annesi Müzeyyen N.’yi kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Erbil N., olay yerinden uzaklaştı. Silah sesleri üzerine çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, dükkanın içerisine girdiklerinde Müzeyyen N.’nin cesedi ile karşılaştı.

ÇOK SAYIDA MERMİ İZİ
Polis ekipleri, çevredeki vatandaşların verdikleri eşgal üzerinden kaçan zanlı Erbil N.’yi ararken emekli polis Erbil N. Örnekköy Polis Merkezi’ne gidip, cinayet işlediğini belirterek telim oldu. Polis ekipleri, yaptıkları incelemede Dünya Kadınlar Günü öncesi öldürülen Müzeyyen N.’nin vücudunun çeşitli yerinde çok sayıda mermi isabet ettiğini tespit etti. Olay Yeri Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemesini ardından talihsiz kadının cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cinayet zanlısı emekli polis Erbil N.,sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürülürken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...