Ağrı'daki terör operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ağrı'daki terör operasyonunda 3 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde, "silahlı terör örgütüne üye olma" iddiasıyla gözaltına alınan HDP İlçe Başkanı İbrahim Yaşar'ın da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Taşlıçay'da düzenlenen terör operasyonu kapsamında gözaltına alınan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. HDP Taşlıçay İlçe Başkanı Yaşar ile köy muhtarı M.A.B. ve F.A. elde edilen yeni deliller ışığında yeniden gözaltına alındı. 3 zanlı, savcılıktaki sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Zanlılar, "silahlı terör örgütüne üye olma" iddiasıyla tutuklandı. Taşlıçay ilçesinde, 14 Şubat'ta terör operasyonlarını protesto gerekçesiyle ilçe esnafını kepenk kapatmaya zorladığı öne sürülen HDP İlçe Başkanı Yaşar ile bir köy muhtarının da bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...