Şanlıurfa'da kamyon devrildi, yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şanlıurfa'da kamyon devrildi, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / AA

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kamyonun devrilmesi sonucu baba ile 5 yaşındaki oğlu yaralandı. Araçla toprak zemin arasında sıkışan çocuk, itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Halil Bozkurt (25) idaresindeki 63 PY 009 plakalı kamyon, Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 35. kilometresinde yol kenarına devrildi. Kazada sürücü Bozkurt, kendi imkanlarıyla kamyondan çıkarken 5 yaşındaki oğlu İbrahim Bozkurt araçla toprak zemin arasında sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, küçük çocuğun bulunduğu yerden çıkarılması için çalışma başlattı. Çalışmalar sırasında yaralı baba, kürekle bir yandan itfaiye ekiplerine yardım ederken bir yandan da oğluyla konuşarak ona moral vermeye çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen vinçlerin yardımıyla İbrahim Bozkurt, uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı.
Ambulansla Harran Devlet Hastanesine kaldırılan baba ve oğlunun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...