HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meteoroloji uyardı! Soba zehirlenmelerine dikkat

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji uyardı! Soba zehirlenmelerine dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hava Durumu, Fırtına, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege bölgesinde sağanak yağışla birlikte kuvvetli fırtına beklendiğini duyururken soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre, dün akşam saatlerinde başlayan aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir Merkez ile Selçuk, Çeşme, Seferihisar, Menderes, Urla, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Bayındır, Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ ilçelerinde, Aydın genelinde, Manisa Merkez ve Turgutlu, Ahmetli, Salihli, Alaşehir, Sarıgöl, Kula ilçelerinde kuvvetli, yerel olarak çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuvvetli yağışla birlikte kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Ayrıca, Ege denizinde dün akşam saatlerinden itibaren başlayan fırtınanın; kuzeydoğudan poyraz, Güney Ege’de 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, Kuzey Ege’de 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın 15 Mart Salı günü Kuzey Ege’de sabah saatlerinde, Güney Ege’de öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. 
ZEHİRLENMELERE DİKKAT UYARISI 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler olmak üzere yurttaşların dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda; soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, kara, hava ve deniz ulaşımında meydana gelebilecek aksama, ağaç, direk devrilmesi ile çatı ve reklam tabelası uçmalarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğine dikkat çekildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...