Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'de şehitler için tören

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mardin'de şehitler için tören

YAŞAM Haberleri  / AA

Nusaybin'de, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Vedat Aykut ve polis memuru Coşkun Nazilli için tören düzenlendi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Vedat Aykut ve polis memuru Coşkun Nazilli için tören düzenlendi.

70'nci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında düzenlenen törende, şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları katafalka konuldu, öz geçmişleri okundu ve dua edildi.

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un okuduğu duanın ardından şehit Aykut'un naaşı Diyarbakır'a, şehit Nazilli'nin naaşı ise Antalya'ya uğurlandı.

Şehidin cebinden çocuklarının yazdığı mektup çıktı

Bu arada şehit polis memuru Coşkun Nazilli'nin çocukları Göktürk ve Gökçe'nin babalarına yazdığı mektup, Nazilli'nin şehit olmasından bir süre sonra silah arkadaşlarının eline geçti. Mektubu açan Nazilli'nin arkadaşları, Göktürk ve Gökçe'nin yazdıklarını okurken, gözyaşlarına hakim olamadı. Babalarına duydukları hasreti ve vatan sevgisini kaleme alan Nazilli'nin çocukları, mektuplarında "Seni özledik baba ve çok seviyoruz" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...