Eğlenceli savaş!

Düzenleyen:
Eğlenceli savaş!

YAŞAM Haberleri

Dünyanın çeşitli bölgelerinde "Dünya Yastık Savaşı Günü" için bir araya gelen binlerce insan, meydanlarda yastıkları kullanarak mücadele etti.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde "Dünya Yastık Savaşı Günü" için bir araya gelen binlerce insan, meydanlarda yastıkları kullanarak mücadele etti. Her yıl 2 Nisan'da dünya çapında gerçekleştirilen organizasyon için sosyal medyadan yapılan etkinlik davetleriyle binlerce insan meydanlarda buluştu. Tayvan ve Honk Kong’da düzenlenen Yastık Savaşı’na katılanlar, eğlenerek günün tadını çıkardı. Sadece yastıkların kullanıldığı organizasyonun bazı kuralları da var... Sadece yumuşak yastıkların kullanıldığı organizasyona katılanların gözlüklerini de çıkarması isteniyor. Her yaştan katılımcıya açık olan yastık savaşında "tüy içermeyen yastık"ların kullanılması istense de katılımcılar bu kurala pek uymuyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...