Sanık duruşmada kendisine beddua etti

Düzenleyen:
Sanık duruşmada kendisine beddua etti

YAŞAM Haberleri

İzmir'de 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezası alan 9 sanıktan biri, duruşmada kendisine beddua etti.

Yaklaşık 8 yıl önce 'suç amaçlı örgüt kurmak', 'nitelikli yağma', 'silahla yaralama', 'tehdit ve hakaret' gibi çeşitli suçlardan tutuklandıktan sonra İzmir'deki Özel Yetkili Mahkeme'de yargılanarak 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezası alan 9 sanık, Yargıtay'ın bazı kararları bozmasının ardından Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden yargılanmaya başladı.

KENDİSİNE BEDDUA ETTİ
Tutuklu sanıklardan Fehmi Sinan Aydoğdu, işlemediği bir suçtan dolayı 7 yıldır mağdur olduğunu ve kimseye derdini anlatamadığını belirtti. Aydoğdu, "Hakkımızda iddianame hazırlayan savcının, bir tek 'gözün üstünde kaşın var' demediği kalmış. Cımbızla tapelerden bir şeyler çıkarmış, mahkemeye sunmuşlar. Yağma, yağmaya teşebbüs, cinayete teşebbüsle yargılandım. Bu suçu işlemişsem Hz. Adem'den kıyamete kadar bütün Müslümanların ve Allah'ın laneti üzerime olsun. İşlememişsem bana suç isnat edenleri Allah'a havale ediyorum. Allah rızası için sizden tahliye ve beraatımı istiyorum" diye konuştu. Duruşma ertelendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...