Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özgecan'ın katilinin annesi konuştu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Özgecan'ın katilinin annesi konuştu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölen, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in annesi, 'Oğlum öldü, niye gömdürmüyorsunuz? Çöpe mi atayım?' diyerek gözyaşı döktü.

Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Altındöken'in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra toprağa verilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü.
Defnedilmesine izin verilmeyen cenaze tekrar Adana'ya getirildi.Adana Devlet Hastanesi morguna konulan Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesinin burada da defnedilmesine izin verilmeyince annesi Naciye Tan ile yakınları çaresiz kaldı.
Cenazelerini defnedecek yer, götürecek araç bulamayan Naciye Tan, morg önünde "Oğlum öldü artık ne istiyorsunuz niye gömdürmüyorsunuz? Oğlumu çöpe mi atayım" diyerek feryat edip gözyaşı döktü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...