Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tül perdeyi sordu, dükkanı soydu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Tül perdeyi sordu, dükkanı soydu

YAŞAM Haberleri  / AA

Sivas'ta bir iş yerinde tül perde fiyatı soran zanlı, bir gün sonra dükkanın kasasında bulunan bir miktar para ile çek koçanlarını çaldı

Sivas'ta bir iş yerinde tül perde sorup fiyat alan kişi, bir gün sonra dükkanını kapısını kırıp, kasadan para ve çek koçanlarını çaldı. Alınan bilgiye göre, Sirer Caddesi üzerinden bulunan bir iş yerine giden E.T, iş yeri sahibi Mehmet Çulcuoğlu'dan tül perde fiyatlarını sordu. Bir süre dükkanda perdeleri inceleyen E.T, fiyat alıp dükkandan ayrıldı. E.T, bir gün sonra yeniden geldiği iş yerinin kapısını kırarak içeri girdi. Giriş katta bulunan kasayı murç ile kıran E.T, kasada bulunan para ve çek koçanlarını alıp kaçtı. Sabah iş yerine geldiğini durumu fark eden Mehmet Çulcuoğlu'nun durumu polise bildirmesi üzerine çalışma başlatıldı. Çevredeki dükkanların güvenlik kameralarından tespit edilen E.T, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yakalandı.
Sivas'a getirilen E.T, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İş yeri sahibi Çulcuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Olay saat 23.00'te olmuş. Komşuların güvenlik kamerasından tespit edildi. Kapıyı levyeyle zorlayarak açmışlar. Burada kullandığımız kasayı açmışlar. Bir miktar parayı almışlar." dedi.
Hırsızın bir gün öncesinde keşif yaptığını aktaran Çulcuoğlu, "Dükkana gelerek benden tül perde sordu. Genel fiyat aldı. Müşteri olmadığı anlaşılıyordu. Şüpheli tavırları vardı. O esnada kasayı gözüne kestirmiş." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...