Meteorolojiden kritik uyarı

Düzenleyen:
Meteorolojiden kritik uyarı

YAŞAM Haberleri

Malatya, Bingöl, Tunceli, Elazığ çevrelerinde hafif sağanak yağış ve kuvvetli fırtına bekleniyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Doğu  Anadolu Bölgesi genelinde havanın parçalı bulutlu, Malatya, Bingöl, Tunceli,  Elazığ çevrelerinde yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildiği  belirtildi.

Rüzgarın güneyli yönlerden orta kuvvette zaman zaman fırtına şeklinde  ve saate 40 ila 60 kilometre hızla eseceği kaydedilen açıklamada, oluşacak  olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması istendi.

DON UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu, Göller Yöresi ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde hafif zirai don riskine karşı uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü, 21 Nisan 21.00’dan 22 Nisan 09.00’a kadarki saatler için, "Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu, Göller Yöresi ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde hafif zirai don riski bulunduğundan üretici ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir" uyarısı yapıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...