Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayvansever çiftten barınakta düğün

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Hayvansever çiftten barınakta düğün

YAŞAM Haberleri  / AA

Başkentte sokak hayvanları için yapılan etkinlikte tanışan çift, kurucusu oldukları hayvan barınağında dünyaevine girdi.

Ankara'da sokak hayvanları için yapılan etkinlikte tanışan çift, kurucusu oldukları hayvan barınağında dünyaevine girdi. Düğüne katılanlar, hediye olarak barınaktaki hayvanlar için köpek maması getirdi.

Başkentte sokak hayvanlarını besleme etkinliğinde yolları kesişen Volkan Koç ile Canan Kapan, düğün törenlerini Mamak ilçesi İmrahor Mahallesi'nde bulunan "Patiliköy Besleme Odağı"nda yaptı.

Düğünde doyasıya eğlenen davetliler, getirdikleri köpek mamalarıyla sokak hayvanlarını besledi, bakıma muhtaç köpekleri sevdi. Bir davetlinin geline faraş ve süpürge hediye etmesi ilgi çekti.

"Eşim ve benim hayalimdi"

Hayvan koruma görevlisi olan Volkan Koç, amaçlarının sokak ve ormanlarda yaşayan hayvanlara dikkat çekmek olduğunu belirtti.

Sokak hayvanlarının sıkıntılarını anlatan Koç, bu hayvanların sahipsiz olduğunu insanlara duyurmak istediklerini ifade etti. Koç, Patiliköy Besleme Odağı'nda düğün yapmaktan duyduğu mutluluğu "Eşim ve benim hedefimdi, hayalimdi." sözleriyle dile getirdi.

"Köpekten korkanlar gelmesin"

Yakın akrabalarının düğüne ilişkin tepkilerini aktaran Koç, şöyle devam etti:

"Yakın akrabalarımızdan, 'Orada düğün mü olur, köpeklerin içinde düğün mü olur, köpekler ısırır, biz nasıl geleceğiz?' şeklinde tepkiler aldık. Çünkü çoğu insan hayvan sevse de hayvanlardan korkuyor ama buradaki arkadaşlarımın, ağabeylerimin, ablalarımın hiçbiri köpeklerden korkmuyor. Dolayısıyla buradaki insanlarla bu ortamda bulunmayı tercih ettim. Düğünümüze köpek korkusundan gelmeyen çok oldu. Biz duyurumuzu o şekilde yaptık, 'köpekten korkanlar gelmesin' dedik."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...