Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit Uzman Çavuş Erdal toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehit Uzman Çavuş Erdal toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Muş'un Varto ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal, memleketi Samsun'un Bafra ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun Çarşamba Havalimanı'ndaki karşılamanın ardından cenaze aracına konulan şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, karayoluyla Bafra ilçesindeki Mevlana Mahallesi'nde bulunan baba evine getirildi. Burada babası Rahim, annesi Songül, nişanlısı Emine ve kardeşi Volkan ve yakınları, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Helallik alınmasın ardından şehidin naaşı Kaşıkçı İyigün Camii'ne götürüldü.

Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı. Bakan Kılıç, şehidin babası Rahim Erdal'a başsağlığı dileklerinde bulundu.

Buradaki törende Kur'an-ı Kerim ve şehit Jandarma Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal’ın öz geçmişi okundu, ikindi namazının ardından da cenaze namazı kılındı.

Şehidin cenazesi, Bafra Asri Mezarlık'ta bulunan şehitliğe defnedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...