Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emlakçıya falçatalı saldırı

Düzenleyen:
Emlakçıya falçatalı saldırı

YAŞAM Haberleri

Ev sahibinden emlakçıya falçatalı saldırı! Burnunu kopardı Samsun'da evini satışa çıkaran bir kişi, falçatayla saldırdığı emlakçıyı hastanelik etti.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinin Saitbey Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ç.S.(31) evini satılığa çıkardı ve emlakçı M.Y.'den (35) yardım istedi. M.Y., söz konusu evi satmak için müşteri buldu. İddiaya göre, Ç.S., emlakçıyı aradan çıkardı ve müşteri ile direkt kendisi bağlantı kurup evi satarak emlakçıya komisyon vermedi.

Emlakçı olayı öğrenince konuşmak için buluştuğu ev sahibi Ç.S. ile aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada ev sahibi, emlakçıya falçata ile saldırdı.

Burnu kesilen, göğsünden ve sırtından yaralanan emlakçı M.Y., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emlakçının kopan burnu olay yerinden alınarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yerine dikildi.

Polis Ç.S.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...