'Farkındayım gönüllüyüm'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Farkındayım gönüllüyüm'

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "İstanbul Gençlik Fuarı" Yenikapı Etkinlik Alanı'nda başladı.

Teması “Gönüllülük” olarak belirlenen, “Farkındayım, gönüllüyüm” sloganıyla yola çıkılan etkinlikle, sivil toplum kuruluşları ile gençlerin sivil toplum alanında daha aktif olmaları amaçlanıyor. Fuar kapsamında gazeteciler, edebiyatçılar, yazarlar, şairler, iş adamları ve girişimciler gençlerle söyleşi atölyelerinde bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Belnet Avrupa Yakası Koordinatörü Can Ak, “Fuarda büyükşehir belediyesinin standında gençlere yönelik faaliyetler tanıtılacak. Standı ziyaret edip kayıt bırakan gençlere promosyon ürünler dağıtılacak. Uzman kadromuzla hizmetler hakkında bilgi vereceğiz’’ şeklinde konuştu. Fuarda, sivil toplum kuruluşları, yayınevleri, dergiler, üniversiteler, eğitim kurumları, öğrenci platformları, kamu ve spor kurumları, geleneksel ve el sanatları alanlarında faaliyet gösteren 300 katılımcı yer alacak. 300 bin metrekare üzerine kurulan fuarda, 180 söyleşi, 120 oyun aktivitesi, 60 workshop ve 20 sahne performansı gençlerle buluşacak. Fuar 19 Mayıs’a kadar sürecek.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...