Korkunç kaza iki tır çarpıştı

Düzenleyen:
Korkunç kaza iki tır çarpıştı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde iki TIR’ın çarpıştığı kazada sürücülerden Enver Öztürk hayatını kaybetti, diğer sürücü Mesut Özbek yaralandı.Olay, Tekirdağ Yolu Yağ Fabrikası Mevkii’nde meydana geldi.

İddiaya göre, Çorlu’dan Tekirdağ yönüne giden Enver Öztürk yönetimindeki 34 ZH 752 plakalı TIR, Yağ Fabrikası Mevkii’ne geldiği sırada karşı yönden gelen Mesut Özbek idaresindeki 59 YY 162 plakalı başka bir TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma ile birlikte iki araçta da yangın çıktı. Kısa sürede alevler iki TIR'ı da sardı. Kazada Mesut Özbek araçtan yaralı olarak kurtulurken, diğer TIR'ın sürücüsü Enver Öztürk hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlerin sardığı iki TIR'a müdahale ederek söndürdü. Yaralı Mesut Özbek, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerince TIR'dan çıkartılan Enver Öztürk’ün cesedi ise savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından morga konuldu. Soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...