Akşam Saatlerinde Sağanak Yağış Bekleniyor

Düzenleyen:
Akşam Saatlerinde Sağanak Yağış Bekleniyor

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'nin açıkladığı değerlere göre, ülke genelinde açık bir hava beklenirken, akşam saatlerinden itibaren çok sayıda ilde sağanak yağış görülmesi tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin büyük bir bölümünün az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması bekleniyor.

ÇOK SAYIDA İLDE YAĞIŞ VAR

Akşam saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Aydın, Muğla, Manisa, Kütahya, Uşak, Eskişehir, Bolu, Karabük, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Tekirdağ'ın batı, Bursa'nın güney ve doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR

Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 5 derece artması bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 30

Bursa: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde güney ve doğu ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 34

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

Adana: Az bulutlu ve açık 31

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

Konya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 28

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 27

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 34

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...