HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK işbirlikçisi yakalandı

Düzenleyen: /
PKK işbirlikçisi yakalandı
Mardin, Haber

YAŞAM Haberleri

Güvenlik güçlerince bölücü terör örgütüne yönelik Mardin'de yapılan operasyonda, işbirlikçi bir kişi yakalandı

Türk Silahlı Kuvvetlerince bölücü terör örgütüne yönelik Mardin'de düzenlenen operasyonda, terör örgütü işbirlikçisi bir kişinin yakalandığı bildirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, Bingöl, Tunceli ve Mardin'de dün yapılan operasyonlara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Bingöl'de güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında bir keskin nişancı tüfeği ve çeşitli tipte silahlara ait mühimmat, 1,5 ton amonyum nitrat, 500 kilogram amonyum nitrat kullanılarak hazırlanan bir el yapımı patlayıcı, 600 metre kablo, üç mutfak tüpü, 30 litre mazot ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Mardin'in Mazıdağı'nda, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir sığınak içerisinde 400 metre kablo, 103 pil, 180 kilogram gıda maddesi ve çok miktarda giyim malzemesine el koyuldu.Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda, bölücü terör örgütü işbirlikçisi bir kişi gözaltına alındı.Tunceli'de ise 150 kilogram amonyum nitrat kullanılarak hazırlanan bir el yapımı patlayıcı imha edildi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...