11 yılda bin ünlüyle fotoğraf çektirdi

Düzenleyen:
11 yılda bin ünlüyle  fotoğraf çektirdi

YAŞAM Haberleri

Mersin’de özel güvenlik görevlisi 35 yaşındaki Evren Yılmaz, son 11 yılda sanat ve spor camiasından yaklaşık bin ünlüyle tanışarak fotoğraf çektirdi.

2006’da “Beynelmilel” filminin oyuncularından Oktay Kaynarca’nın korumalığını yapan Yılmaz, filmdeki ünlülerle çektirdiği fotoğraflardan sonra bunu hobi edindi. Mersin’e gelen oyuncuları takip eden, vakit buldukça diğer şehirlere ünlüleri görmeye giden Yılmaz, bazılarına da evlerinde ziyarette bulundu. Ünlülerle çektirdiği fotoğrafların bazılarını çerçevelettiğini bildiren Yılmaz, “Fotoğraflardan 10’a yakın albüm yaptım. Bunları tek tek düzenliyorum” ifadelerini kullandı. Yılmaz, Şener Şen ve Kadir İnanır’ı da görmek istediğini kaydederek, “Ahmet Mekin, Balıkesir’in Erdek ilçesinde yaşıyor. Onun yanına gitmeyi de hedefliyorum” dedi. 
11 yılda bin ünlüyle  fotoğraf çektirdi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...