Rehberlik öğretmeni evinde ölü bulundu

Düzenleyen:
Rehberlik öğretmeni evinde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Bodrum ilçesinde rehberlik öğretmeni, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Cesedin başında bekleyen köpeğe, meslektaşları sahip çıktı.

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde rehberlik öğretmeni Belgin  Batuman'ın (55) okula gelmemesi ve telefonlarını açmaması üzerine durumdan  şüphelenen öğretmen arkadaşları, meslektaşlarının Kumbahçe Mahallesi Güvercin  Sokak'taki evine geldi.Batuman'ın kapısının açılmaması üzerine arkadaşları, itfaiye  ekiplerinden yardım istedi. Belirtilen bölgeye gelen ekipler, evin penceresinden  içeriye girdi.Batuman'ın evde hareketsiz yatması üzerine durum polis ve 112 Acil  ekiplerine bildirildi. sağlık ekiplerince yapılan incelemelerde kalp rahatsızlığı  da bulunduğu belirtilen Batuman'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Rehberlik öğretmeni evinde ölü bulundu

Öğretmenin cesedi, polis ve savcının incelemesinin ardından otopsi  için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Öte yandan, Bodrum'da bir yıldır görevli olduğu ve  emeklilik  hazırlığı yaptığı öğrenilen Batuman'ın "Maskara" isimli köpeğinin başında  beklediği ifade edildi.Batuman'ın köpeğine, İstanbul'da bulunan yakınlarına teslim edilmek  üzere mesai arkadaşlarının sahip çıktığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...