Ferhat Göçer şarkıyı bıraktı hayranına koştu

Düzenleyen:
Ferhat Göçer şarkıyı bıraktı hayranına koştu

YAŞAM Haberleri

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan ses, su ve ışık gösterisinin aynı anda yapılabildiği yaya köprüsünün açılışı davetliler ve büyük bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi.

Yaya köprüsünün açılışında sahneye çıkan şarkıcı Ferhat Göçer, birbirinden hareketli ve duygulu parçalarla davetlilere keyifli anlar yaşattı. Asıl mesleği doktorluk olan Ferhat Göçer, konseri sırasında baygınlık geçirerek yere yığılan 45 yaşındaki Kenan Akmansoy’u fark etti. Hemen sahneden inerek Akmansoy’un yanına giden Göçer, orada ilk müdahaleyi yaptı. Hastanın nabzını kontrol eden Göçer, kötü bir durum olmadığını, kalabalık ve sıcak sebebiyle ani bir rahatsızlık geçirmiş olabileceğini söyleyerek sahneye yeniden döndü. Göçer, “25 yıl doktorluk yapmanın sonucu bu. Ne gerekiyorsa yaptık. Allah’a şükür ki endişelenecek durum yok” dedi. Hastaneye kaldırılan Kenan Akmansoy ise tedavi sonrası taburcu edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...