Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

4 yaşındaki Liya yoğun bakımdan çıktı

4 yaşındaki Liya yoğun bakımdan çıktı
Başlık Resmi4 yasindaki Liya yogun bakimdan çikti

Kocaeli'de, göçmenleri taşıyan teknenin 4 gün önce batması sonucu 24 kişinin hayatını kaybettiği olayda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca helikopterle kurtarılan 4 yaşındaki Liya, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak servise alındı. Liya'nın ailesinin yaşadığı da ortaya çıktı.

Kaydet
|

Kocaeli'de, göçmenleri taşıyan teknenin 4 gün önce batması sonucu 24 kişinin hayatını kaybettiği olayda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelince denizden helikopterle alınan 4 yaşındaki Liya'nın sağlık durumu iyiye gidiyor. Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Liya, doktorların tetkiklerinin ardından çocuk sağlığı ve hastalıkları servisine alındı. Sahil Güvenlik Komutanlığı botuyla kurtarılan Iraklı Aziz Mustafa Shamal ve eşi Shoxan Abdullah da hastanede kızlarının yanı başından ayrılmıyor. Çocuklarından 3 yaşındaki oğulları Lawend'i söz konusu olayda kaybeden aile, kızlarının sağlık durumunun iyi olmasından dolayı mutluluk yaşıyor.

DOKTORLARA TEŞEKKÜR

Yaşayıp yaşamadığı merak konusu olan annesinin yaşadığı ortaya çıktı. Anne Shoxan Abdullah, yaptığı açıklamada, kızının sağlık durumun iyiye gitmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. "Doktor ve hemşireler kızıma çok iyi bakmışlar." diyen Abdullah, hepsine teşekkür etti. Abdullah, kızının ilk gördüğünde çok mutlu olduğunu söyledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
İnternet Genel Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.