Mogan Gölü yangınında FETÖ izine rastlandı!

Düzenleyen:
Mogan Gölü yangınında FETÖ izine rastlandı!

YAŞAM Haberleri

Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Mogan Gölü sazlık alanında geçen günlerde çıkan yangının FETÖ lideri Gülen’e ait kitaplar yakılmak istenirken çıktığı şüphesinin bulunduğu belirtildi.

Mogan Gölü yangınında FETÖ izi. Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü kenarındaki sazlık alanda önceki hafta çıkan yangın, gölün temizliği için kurulan şantiye alanına kadar sıçramış, alevlerden yaklaşık 700 dekarlık alan etkinlenmişti. Yangında onlarca kuş çeşidi de telef olmuştu.

KİTAPLAR YANMIŞ HÂLDE BULUNDU

Yangın sonrası sazlık alanda itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’e ait bir kısmı yanmış kitaplar bulundu. Gülen’e ait kitapları yakmak isteyen kişi ya da kişilerin yangına neden olduğu iddia edilirken, bunun yapılan incelemeden sonra netlik kazanacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...