Aydın'da tren kazası: 3 ölü

Düzenleyen:
Aydın'da tren kazası: 3 ölü

YAŞAM Haberleri

Aydın’ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i bebek 3 kişi öldü, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Seke-Aydın seferini yapan 32351 sefer sayılı yolcu treni, saat 22.30 sıralarında Germencik’e bağlı Moralı hemzemin geçitten geçmeye çalışan Gürhan K. idaresindeki 09 PM 854 plakalı otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen ve Mustafa Alkan yönetimindeki 32351 sefer sayılı İzmir-Söke seferini yapan yolcu treni ile Gürhan Karaca (27) yönetimindeki 09 PM 854 plakalı otomobilin bariyersiz hemzemin geçitte çarpıştığı kazada, otomobilde bulunan Nazlı Karaca (20), Erçin Karaca (11) ve Sudenaz Eroğlu (37) yaşamını yitirdi. Sürücü Karaca ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hüseyin Eroğlu (40) ve Aysun Eroğlu (37) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, sürücü Karaca ile Aysun Eroğlu'nun hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Kazada yaşamını yitirenlerin cesetleri, savcının incelemesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Trenin makanisti Alkan ise, yapılan alkoy kontrolü sonrasında jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Aydın'da tren kazası: 3 ölü

YOLCULAR ŞOK YAŞADI
Kaza anında büyük bir gürültü duyduklarını belirten tren yolcuları, ilk başta ne olduğunu anlayamadıkları söylediler. Büyük bir korku yaşadıklarını belirten yolcular, otomobilin yaklaşık 100 metre sürüklendiğini ifade belirttiler. Bazı yolcuların, olay yerine çağırdıkları yakınlarının otomnobilleriyle gittikleri görüldü.

Aydın'da tren kazası: 3 ölü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...