Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dizileri böyle yazmadı

Düzenleyen:
Dizileri böyle yazmadı

YAŞAM Haberleri

Yazdığı senaryoyla 3 kişiyi öldürdüğü kazadan kurtulmaya çalışan Serbes’in alkollü olduğu raporlarla ispatlandı.

İzmir Adli Tıp Kurumu, İzmir-Aydın Otoyolu’nda otomobille önünde seyreden araca çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne yol açan Emrah Serbes’in aracından alınan kan ve doku örnekleri üzerindeki çalışmasını tamamladı. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen raporda, kazaya karışan aracın sürücü koltuğunun altında bulunan bira kutusunun ağız kısmından alınan iki sürüntü örneğinin Emrah Serbes’in DNA profiliyle uyumlu olduğu tespit edildi. Raporda ayrıca, sol kapının içeriye bakan camından ve direksiyon hava yastığından alınan kan örneklerinin de Emrah Serbes’in DNA profiliyle uyumlu olduğu bilgisi yer aldı. Kaza sonrası sürücü olduğunu belirten Kenan Doğru’nun kan örneklerinin ise otomobilin sağ yan hava yastığı, sağ ön koltuk yan hava yastığı ve aracın direksiyon hava yastığı parçasından alındığı belirtilen 2 adet kumaş parçasındaki örneklerle uyuştuğu raporlandı. 
22 Eylül’de Emrah Serbes’in kullandığı otomobil, Torbalı kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik (59) idaresindeki araca arkadan çarpmış; Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde, eşi Nilgün Özçelik ise hastanede ölmüştü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...