Metrobüs yoluna giren servis minibüsü kamerada

Düzenleyen:
Metrobüs yoluna giren servis minibüsü kamerada

YAŞAM Haberleri

Küçükçekmece E-5 karayolunda ilerleyen servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek metrobüs durağına çarptı. O anlar kameralar tarafından görüntülendi..

Küçükçekmece E-5 karayolunda ilerleyen servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek metrobüs durağına çarptı. O anlar kameralar tarafından görüntülendi.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ 

İstanbul D-100 Karayolu Küçükçekmece mevkiinde servis minibüsü metrobüs yoluna girdi. Olayda 3 kişi yaralandı. Kazadan sonra metrobüs seferlerinde bir süre aksama olması nedeniyle duraklarda yoğunluk yaşandı.

Son dakika... Servis aracı Metrobüs durağına çarptı!

METROBÜS DURAĞINA GİRDİ

Kaza saat 06.45 sıralarında meydana geldi. D-100 Karayolu Edirne istikametinde seyreden servis minibüsü henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün hakimiyetinden çıkarak metrobüs yoluna oradanda metrobüs durağına girdi.

3 KİŞİ YARALANDI

Kazanın ardından olay yerine ambulans itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada 3 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...