Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sürücünün çarpıp kaçtığı yaya hayatını kaybetti

Sürücünün çarpıp kaçtığı yaya hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Sivas'ta sürücünün çarpıp kaçtığı yaya hayatını kaybetti. Sürücüyü yakalama çalışmaları sürüyor.

Seyrantepe Mahallesi Seyrantepe Caddesi'ndeki boş arazide hareketsiz yatan kişiyi gören sürücüler, durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, hayatını kaybeden kişiye bir aracın çarpıp kaçtığını tespit etti. Evli ve 4 çocuk babası Ahmet Altınay'a ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Altınay'a çarpıp kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÖLEN ŞAHSIN TELEFONUNA POLİS CEVAP VERDİ
İnceleme sırasında Altınay'ın cep telefonuna gelen çağrıya cevap veren polis, arayan kişiye babasının trafik kazası geçirdiğini söyledi. Kaza yerine gelerek sinir krizi geçiren Altınay'ın eşi ve çocuklarını çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Kazanın, Altınay'ın akşam namazını kıldıktan sonra evine döndüğü sırada meydana geldiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...