Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurban Bayramı klasiğiydi! Bu kez yaşanmadı

Düzenleyen:
Kurban Bayramı klasiğiydi! Bu kez yaşanmadı

YAŞAM Haberleri

Her yıl Kurban bayramında aynı görüntüler yaşanıyordu. Kesilen kurbanlıkların kanları kesim yerlerinden kanallar aracılığıyla İstanbul Boğazı'na akıyor ve boğaz kan gölüne dönüyordu. Aynı görüntülerin bu sene yaşanmaması için alınan önlemler işe yaradı.

Her yıl kurban bayramında kesilen kurbanlıkların kanları kesim yerlerinden kanallar aracılığıyla İstanbul Boğazı'na akıyordu. Alınan önlemler işe yaradı, bu yıl benzer görüntüler yaşanmadı. Başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ, boğazın kırmızıya bürünmemesi için önlemler aldı.

Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Salih Uzun, konuyla ilgili "Boğaza kan gitme ihtimali olan kurban kesim yerlerine ruhsat vermedik. Gitme ihtimali olan ve çok zayıf bir ihtimal bile olsa bu kurbanlık alanlarındaki kanal kapaklarının ağızlarına beton döktük. İnşallah boğazı bu temizlikte her yıl bu tedbirleri alarak devam ettireceğiz" açıklamasını yaptı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...