HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yeni havalimanı dizi ve film seti de olacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yeni havalimanı dizi ve film seti de olacak
Yeni Havalimanı, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye’nin gurur projesi İstanbul Havalimanında profesyonel çekimler için ücret tarifesi belli oldu.

29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı resmi açılışı gerçekleştirildikten sonra 31 Ekim’de tarfeli uçuşlara başlanan İstanbul Havalima’na yolcuların yoğun ilgisi sürerken, devasa büyüklükteki havalimanının, profesyonel çekim yapmak isteyenlerin de gözde mekanı olması bekleniyor. Havalimanları’nda çekim yapmak isteyenler için belirlenen ücret tarifesi İstanbul Havalimanı’nda da belli oldu. İstanbul Havalimanı’nda dizi, film, reklam ve profesyonel fotoğraf çekimleri yapmak isteyenler belirlenen tarife doğrultusunda çekimlerini yapacak. 

ÜCRET TARİFESİ ÇEKİM SAATİNE GÖRE DEĞİŞECEK 
Bu kapsamda belirlenen ücret tarifesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü yayımladığı çizelgede ayrıntılarıyla belirtildi. İstanbul Havalimanı’nda 3 saate kadar dizi, film ve reklam gibi çekimler yapmak isteyenler bin 294 Euro, 3 ila 6 saat arasında çekim yapmak isteyenler 2 bin 586 Euro, 6 ila 24 saat arasında çekim yapmak isteyen profesyoneller ise 4 bin 641 Euro ücret ödeyecekler. Profesyonel fotoğrafçılar ise günlük ödeyerek çekimlerini yapabilecek. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...