Helalleşme mi, hesaplaşma mı?

A -
A +
Nagehan Alçı, Habertürk’teki son yazısında benim için “iktidarın şahin kalemlerinden” demiş ve yazımdan uzun alıntı yapmış. “Bir taraftan Muharrem İnce bir taraftan Cem Küçük karşı tarafla hesaplaşma istiyor” ve ortam geriliyor demeye getiriyor. Nagehan’a göre artık herkes geçmişle hesaplaşma defterlerini kapatmalı ve helalleşme dönemine girilmeliymiş. Geçmişte yapılanları herkes unutmalı ve yargı mekanizmasını göreve çağırma dönemi durmalıymış. Benim bu ülkede toplumsal ortamı germeye hiç niyetim yok, fakat sabah akşam hem Cumhurbaşkanımızı hem de biz Erdoğancıları ölüm ve hapishane ile tehdit eden CHP zihniyetine karşı güvercin mi olacağız Nagehan? Senin de çok sevdiğini bildiğim Rahmetli Adnan Menderes bu CHP zihniyetine güvercin oldu da sonu ne oldu? Menderes’i önce teslim aldı CHP fanatiği subaylar, sonra aylarca tekme tokat dövdüler ve şehit ettiler. Demokrat Partililerin çocuklarına bile gün yüzü göstermediler, hayatlarını kararttılar.  27 Mayısçıların 15 Temmuz’u yapan FETÖ’cülerinden hiç farkı yoktur. Eğer CHP zihniyeti bu ülkenin yerli ve millî unsurları olan toplumsal çoğunluğuna karşı böyle kin ve nefret içinde olmayıp, gerçekten demokrat olsalar o zaman biz milliyetçi-muhafazakârlar da tıpkı senin gibi güvercin oluruz Nagehan. Fakat bu toprakların değerlerine yabancı olan bu azgın azınlık utanmıyor, bir de 80 sene boyunca ezdiği biz muhafazakârlardan ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan bir kez daha intikam almak istiyor. Muharrem İnce’nin Habertürk TV’de ısrarla görülmeyen şu açıklamasını ne yapacağız? “Önce FETÖ’cüler içeri girdi, şimdi onları devlet içinde bu konumlara getirenler içeri girecek. 60 generali eleyip Akın Öztürk’ün önünü açanlar cezaevine girecek.” Hiç kusura bakma biz bir yanağımıza tokat atana öbür yanağımızı uzatmayız Nagehan. Onlar bizi tutsak etme hedefi güdüyorken biz özgürlük havarisi olamayız. Bu milletin çoğunluğuna geçmişte yaptıklarını da asla unutmuyoruz. 17-25 Aralık’tan itibaren FETÖ ile iş birliği içinde olan, en ufak şekilde o süreçte Erdoğan aleyhinde tavır koyan herkes ama herkes hukuken suçludur. Bu konuda mahkeme kararları açıktır ve bu suçu işleyenlerin hukuken yeri bellidir.
Bu hainlerin Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize yaptıklarını da unutmayacağız. Peki sürekli bir toplumsal helalleşme isteyerek güvercin tavırlara giren senin hakkında bu azgın azınlığın nasıl intikam istediğini görmüyor musun? Sen istediğin kadar liberal ol, onlar faşist ve fırsatını buldukları an seni de hapse atmak istiyorlar. Sen seküler beyaz Türk elit bir kesimden geldiğin ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı desteklediğin için seni kendi sınıfına ihanet etmiş biri olarak görüyorlar. Artık şu “Carlito Brigante yanılgısı” sendromunu aş Nagehan. Daha önce yazmıştım bu köşede. O yazımı lütfen bir daha oku.
Bu FETÖ iş birlikçisi tipler niye bu kadar öfkeli biliyor musunuz? Çünkü artık Salim Başol gibi sahte hukukçular azınlık bu ülkede. İrfan Fidan gibi, Yüksel Kocaman gibi, Okan Bato gibi, Asım Ekren gibi gerçek hukukçularla dolu bu ülke. Bunlar gerçek demokrat ve milletinin yanında hukukçulardır. Geçmişin suçlarıyla hesaplaşmayı ve FETÖ iş birlikçilerini hapse tıkmayı da bağımsız Türk mahkemelerindeki gerçek hukukçularımız sağlayacaktır.
Mesela şu an FETÖ’cülüğün ve kutsal ramazan ayında bile milletimizin değerlerine küfretmenin merkezi Ekşi Sözlük denen oluşumdur. Ekşi Sözlük tamamen darbeci ve yasa dışı entrylerin merkezi olmuştur. Nagehan’a kalsa bu Ekşi Sözlük militanlarına da dokunulmasın, onlar da her türlü hakareti etsinler. Düşünün şu aşağıda alıntıladığım gibi binlerce yasa dışı suç içeren mesaj olan bir yer Ekşi Sözlük. Türk adaleti bu ihanete elbette izin veremez: “günlerin sayılı tayyip. yargı karşısına çıkacağın, ellerin kelepçeli ekip arabasına kafana basılarak bindirileceğin günler çok yakın tayyip. yargılanacaksın tayyip ve o günler geldiğinde biz demiştik derken ve cezaevine sevk edilişini televizyondan izlerken bu ülkede ahını aldığın mazlumlarla acı acı gülümseyeceğiz sana tayyip.” Cumhurbaşkanımızı hapse atmaya bu kadar meraklı bir platformun kullanıcıları suç içeren entrylerin hukuken bedelini ödediğinizde ağlamayacaksınız. Savcılarımız ne karar verirse saygılı olacaksınız. Hukuk bunu gerektiriyorsa Ekşi Sözlükçüler de cezalarına katlanacak.  Ekşi Sözlük yetkilisi Avukat Başak Purut’un da yargı yetkililerimize yardımcı olacağına eminim. Çünkü daha önce birkaç dosyada oldu. Aksi durum zaten DEVLET olgusuna direnmektir ve şüphesiz bunun müeyyideleri olur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.